За нас

За нас

Ние искаме РЕФЕРЕНДУМ за Освобождение на БЪЛГАРИЯ.
Искаме национален РЕФЕРЕНДУМ за изхвърляне на ЕС и НАТО от БЪЛГАРИЯ.
Участието в международни съюзи трябва да става само по волята на народа. Само тогава, когато такива съюзи са в интересите на народа!
Искаме реално работеща Конституция , което означава свобода и суверинитет на България.
Според Конституцията народа е върховен суверен:
Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция
(Конституция на Република България – Чл. 1 , Aл. 2)
Днес членството в ЕС и членството в НАТО са незаконни. Първо, защото всяко членство което е вредно за народа е незаконно! Второ, защото всеки договор без реално работещи равноправни клаузи е невалиден договор. Именно такива са договорите за членство на България в ЕС и НАТО- НЕВАЛИДНИ и в строго формален юрически смисъл.
Заради тези членства България е в условия на грубо нарушена , неработеща конституция и пълна липса на държавност. Икономическата разруха и всеобхватна корупция са следствие на нарушената законност. Изпълнителната власт в лицето на парламент , правителство и президент оправдава своите действия и бездействия с членствата в ЕС и НАТО. Значи избранниците от народа им прехвърлят своята отговорност. Какво тогава му остава на народа? Да изхвърли НАТО и ЕС от България по най законния начин- чрез РЕФЕРЕНДУМ.

Гражданска инициатива „За свободна България“

Група за Освобождение на БЪЛГАРИЯ

За нас

Организация за координиране на граждански протести.

за контакт

Свободна България

freebgorg@gmail.com

Яндекс.Метрика