Събития

Тръмп разкри тайната на евроатлантическите ценности

 Но казвам аз:

Терора долу! Съюз със СССР!

Н.Вапцаров

 Тръмп откровено сподели : „Германия трябва да плати огромна сума от пари на НАТО и САЩ, затова че и предоставят мощна и скъпоструваща отбрана“

Read more...

Русия защитава правото на живот в Новорусия

паспорт

Президента Путин подписа указ за   признаване паспортите на ДНР и ЛНР. В указа се казва:
„С цел защита правата и свободата на човека, в съответствие с общопризнатите принципи на международното хуманитарно право.“:

Указ о признании документов, выданных гражданам Украины и лицам без гражданства, проживающим на территориях отдельных районов Донецкой и Луганской областей Украины

Tags:, Read more...

Радев извърши клетвопрестъпление в момента на клетвата

Това следва от собствените му думи при полагане на клетвата за Президент. Четири кратки цитата:

 

1. „България днес е член на ЕС и НАТО.Членството в двата съюза е стратегически избор, който
не трябва да бъде поставен под въпрос.“

-Според конституцията Президента има важни  правомощия и задължения в областта на външната политика. Той директно може да назначи референдум за членството в ЕС и НАТО. Но само народът притежава  върховното право да се произнася за външнополитическите членства  на България.  Президентът не може да казва какво трябва или не трябва да се поставя под въпрос!  Нито пък може да казва, че някой избор, направен без волеизявление на народа, е стратегически,  епически, галактически …

Tags:, , , Read more...

Клакьори на натовеца Румен Радев плагиатстват глупости от интернет

Гергов и Борисов

Бизнес партньорите Гергов и Борисов пробутаха Румен Радев като кандидат президент от името на БСП

Поръчкови драскачи на олигарха Георги Гергов правят   предизборна агитация за Румен Радев, като плагиатсват чужди  публикации.  В стремежа си  да предствят натовския родоотстъпник за патриот, те му приписват застъпничество за българите в Бесарабия.
Забавното е,  че са копирали „мое обръщение“ към  президента на Украйна(марионетка на ЦРУ),  за да го сложат в устата на кандидата за президент Радев (също марионетка на ЦРУ).

Tags:, , Read more...

Болгары демонстративно топтали и рвали флаги ЕС и НАТО

Народ вежливо и остроумно выставил на посмешище национальных предателей и их фашистские символы.
koprinka06

Свыше 10 тысяч человек участвовали в ежегодном съезде друзей России(слет Русофилов), который проходил у водохранилища «Копринка» одиннадцатого сентября этого года.
На центральной дороге перед сценой болгарские патриоты расстелили два фашистских символа – флаги ЕС и НАТО. Больше четырех часов народ топтал их ногами, проходя по дороге.

Tags:, , , Read more...

Защо тъпчем и късаме знамената на ЕС и НАТО?

Няколко дни политическите партии и основните медии сипят помия върху нас,  заради  разкъсаните парцали на Събора на Копринка. Имаше дори скандал в Парламента заради   същите тия парцали. Но въпреки многократните опити от наша страна, медиите ни лишават от право на отговор.

koprinka01

еврофашистки парцали

Защо тъпчем и късаме знамената на ЕС и НАТО?

Защото ЕС и НАТО са фашистки организациии, вредни за българския народ, както и за народите по света. Развяващите  се в България , особено на Събора на Копринка, знамена на ЕС и НАТО, са унижение за честта и достойнството на  народа.

Tags:, , , Read more...

Декларация на осквернителите

ДЕКЛАРАЦИЯ НА ОСКВЕРНИТЕЛИТЕ НА ОМРАЗНИТЕ СИМВОЛИ НА ФАШИСТКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ЕС И НАТО.

Капитан Петко войвода

Капитан Петко войвода

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ, БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ, ИМАМЕ ШАНС. ИМАМЕ ШАНС И ТОЙ Е ЕДИН, ДА СЕ  ОСВОБОДИМ. И ТОВА ЩЕ СТАНЕ  АКО ВСИЧКИ КАТО ЕДИН ЗАЯВИМ , ЧЕ НЕ ЖЕЛАЕМ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИЯ ЕЖЕДНЕВЕН ГЕНОЦИД ДА ПРОДЪЛЖАВА. НЕ ЖЕЛАЕМ ИСТОРИЯТА НИ , ВЯРАТА НИ, ДУШАТА НИ ДА БЪДАТ МАЧКАНИ И РАЗМАЗВАНИ.

Tags:, Read more...

Русофили на Копринка стъпкаха и разкъсаха знамената на ЕС и НАТО

Народът вежливо и  културно се подигра с националните предатели и техните фашистки символи.

Над 10 000 българи  участваха в ежегодния събор на русофилите, проведен на яз. Копринка, на 11.09.2016.
На централната пътека срещу сцената, патриотите бяха  постлали на земята два фашистки символа- знамената на ЕС и НАТО. Повече от четири  часа народът  ги тъпчеше с крака минавайки от там. Хората се смееха и забавляваха, повечето се връщаха по няколко пъти,  като играха и хоро върху  омразните фашистки флагове.

Tags:, Read more...

Управляващата банда на Бойко Борисов извършва престъпления срещу човечеството

Борисов Златев Първанов Гигов

Борисов, Златев, Първанов, Гигов

Повече от година, различни медии по света изнасят факти и докателства, че България въоръжава Ислямска държава (ИДИЛ).  Редица  оръжейни експерти и специализирани военни  издания, разкриват мафиотската дейност на правителството на Борисов, което въоръжава  наемни терористи и фанатизирани джихадисти в Сирия и Ирак. Но фашистката мафия на Борисов не само  въоръжава,  а на практика   финансира международния тероризъм,  като пласира на вътрешния български пазар нефтопродукти,  получени от заграбения  в Сирия и Ирак петрол.

Tags:, , , , , , , , , , , , Read more...

Събор на Русофили – НЕ на ЕС и НАТО !

Русофил означава българофил, български патриот.
Ние русофилите обичаме Русия, защото обичаме България. Твърдо вярваме , че въпреки всички предатели, въпреки всички продажни политици, България ще я има. Защото докато на света има Русия, ще има България.

Защо българските патриоти са против ЕС и НАТО?

Европейския съюз и НАТО целенасочено разрушават всяко съвместно начинание между България и Русия. Тези вредни и  паразитни организации са най-голямата пречка за установяване  на нормални икономически и  политически отношения между България и Русия.

Членството на България в ЕС и членството в НАТО са незаконни.  Заради тези членства България се намира  в условия на грубо нарушена,  неработеща Конституция и липса на държавност. Защото е нарушена  основата на Конституцията- член първи, който гарантира народния суверинитет. Икономическата разруха и всеобхватната  корупция в държавата,  са следствие на нарушената законност и липса на правов ред.

Tags:, , , Read more...

За нас

Организация за координиране на граждански протести.

за контакт

Свободна България

freebgorg@gmail.com

Яндекс.Метрика