Русофили на Копринка стъпкаха и разкъсаха знамената на ЕС и НАТО

Русофили на Копринка стъпкаха и разкъсаха знамената на ЕС и НАТО

Народът вежливо и  културно се подигра с националните предатели и техните фашистки символи.

Над 10 000 българи  участваха в ежегодния събор на русофилите, проведен на яз. Копринка, на 11.09.2016.
На централната пътека срещу сцената, патриотите бяха  постлали на земята два фашистки символа- знамената на ЕС и НАТО. Повече от четири  часа народът  ги тъпчеше с крака минавайки от там. Хората се смееха и забавляваха, повечето се връщаха по няколко пъти,  като играха и хоро върху  омразните фашистки флагове.
И тази година на Събора дойдоха политически паразити, за да се натрапват със своята  незаконна и нагла предизборна агитация. Сред тях бяха и кандидат президенти,като натовския генерал Румен Радев,  натовско-герберската изтривалка  Красимир Каракачанов, нелепия депутат от ГЕРБ Красимир Велчев  и др. Отивайки към сцената, те гузно извръщаха глави, като се преструваха, че не виждат народното веселие около евроатлантическите  парцали. В този момент бяха особенно смешни и жалки. По късно, когато излизаха да говорят на трибуната, политиците бяха мощно освирквани. Докато гостите от Русия бяха приветствани топло, по братски, с аплодисменти и бурни овации.
В края на Събора хората  набучиха на острието на Българско знаме двата евро-натовски парцала, символично, както през 1230 година,  преди битката при Клокотница, цар  Иван Асен II е набучил на копие нарушения от Византия мирен договор.
След това евроатлантическите символи бяха  нарязани  с ножици и накъсани  на парчета.

Comments

comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Name*

Email

Website

За нас

Организация за координиране на граждански протести.

за контакт

Свободна България

freebgorg@gmail.com

Яндекс.Метрика