Управляващата банда на Бойко Борисов извършва престъпления срещу човечеството

Управляващата банда на Бойко Борисов извършва престъпления срещу човечеството

Борисов Златев Първанов Гигов

Борисов, Златев, Първанов, Гигов

Повече от година, различни медии по света изнасят факти и докателства, че България въоръжава Ислямска държава (ИДИЛ).  Редица  оръжейни експерти и специализирани военни  издания, разкриват мафиотската дейност на правителството на Борисов, което въоръжава  наемни терористи и фанатизирани джихадисти в Сирия и Ирак. Но фашистката мафия на Борисов не само  въоръжава,  а на практика   финансира международния тероризъм,  като пласира на вътрешния български пазар нефтопродукти,  получени от заграбения  в Сирия и Ирак петрол.

Тази  престъпна дейност се ръководи от ЦРУ на САЩ , а основната търговска схема е бартер, при който България доставя  оръжие, боеприпаси и наркотици на ИДИЛ, срещу което внася  дизел и  бензин,  минаващи  транзитно през Турция.  В това престъпление преки съучастници на Борисов са най-малко  четири  министерства:  на Икономиката, на Отбраната, на Външните работи и на Вътрешните работи.

Ще  изложим някои обстоятелства свързани  петролня бизнес в България, за да изясним  кои субекти пласират горива(дизел и бензин), идващи от ИДИЛ.
„Лукойл нефтохим Бургас АД“ е рафинерия, която преработва петрол в горива – бензин, дизел, мазут, газ пропан-бутан и др. Обикновено там се  рафинира руски петрол, а получените горива се продават чрез дистрибутори- вериги от бензиностанции, като Шел, ОМВ, Еко,  Лукойл България ЕООД  и др.

„Лукойл България ЕООД“ е съвсем отделна фирма- еднолично дружество с ограничена отговорност, собственост на Валентин Златев. Тя е само дистрибутор  на горива, с верига бензиностанции,  купува на едро, както всички други диструбутори от рафинерията Лукойл Нефтохим, и продава на дребно. Но има   предимство  пред другите дистрибуторски вериги , тъй като  държи 80% от данъчните(акцизни) складове. Това предимство е резултат от корупционните отношения  на Валентин Златев с  правителствата на Иван Костов, Симеон Кобурготски, Сергей Станишев, Бойко Борисов. Съотвтено  Митническите служби  при всички тези правителства, са издавали с предимство лизензи за данъчни складове на Валентин Златев . А който притежава най-много данъчни складове, той краде най много данъци(акциз и ДДС),  значи може най-много да плаща на управляващите,  за да поддържа своето монополно положение в кражбите на акциз и ДДС.  От крайната цена на дизел и бензин,  45% е цената на самото гориво, която получава рафинерията. Останалите 55%  са данъци- акциз и ДДС. Като се има  в предвид оборота на горива в България, може да се пресметне, че Валентин Златев краде между  30 и 100 милиона лева ежегодно. Тези пари отиват в кипърската му офшорна сметка. Но ЦРУ следи и контролира  всички значителни транзакции в офшорни сметки. Това стана напълно ясно  след  скандала с т.нар. Панамски книжа. За  ЦРУ Златев е кучи син с недоказан(недеклариран) произход на парите.  Разбира се, че на ЦРУ не им пука че лицето ограбва Българската държава. Те се интересуват само да го направят свой кучи син, да го държат в ръцете си,  да го принуждават  да обслужава  политиката на САЩ. Валентин Златев  е напълно зависим и контролиран от ЦРУ. Същата схема ЦРУ прилага навсякъде, например към украинските олигарси Порошенко, Коломойски. За това те са послушни  изпълнители на политиката на САЩ в Украйна. Офшорните сметки по света са създадени и контролирани от ЦРУ. Те са измислили  този вид  капан, в който ловят   алчни и самозабравили се кучи синове,  и ги превръщат в свои кучи синове.
От началото на 2015 г. до сега , рафинерията Нефтохим Бургас не работи! Значи горивата  които ВСИЧКИ бензиностанции  продават, не са получени от рафиниране на руски петрол в Нефтохим Бургас, а се внасят от другаде. Според отчета на централата на Лукойл в Русия за 2014 г., още тогава износът на петрол за България и Румъния е спаднал значително. Значи още през 2014 г. горивата които се продават в България не са само от руски нефт, както е нормално. А през 2015 и 2016 години, изобщо всички горива по нашите бензиностанции идват от другаде, а не от рафинерията в Бургас. Всъщност горивата идват от ИДИЛ, транзитно през Турция, с турски танкери в пристанище Росенец- Бургас и пристанище ПЧМВ – Варна.
Освен Валентин Златев, кои други субекти  пласират горивата на ИДИЛ в България?
Това са Братя Бобокови, собственици на Приста ойл груп. Те са уж сътрудници, а всъщност подставени лица на американския гигант Тексако. Когато америаканците искат да приватизират  апетитни български активи, те използват псевдо-българи като братя  Бобокови.  Така завода за акумулатори „Монбат“ АД (Монтана) е приватизиран от  Приста Ойл Груп  през 1998 г. През 2002 е приватизирано  държавното пристанище във Варна – предприятие за поддържане чистотата на морските води (ПЧМВ). През последните две години на това пристанище турски танкери разтоварват горива от ИДИЛ. Приста Ойл  произвежда масла на „Texaco“ и „Valvoline“, в съучастие с големи световни монополистити в  петролната и химическата индустрия Chevron, Ergon Inc., Gulf Oil Marine и  др. Фирмата  разполага със  заводи в България,  Турция и Узбекистан, където се произвеждат гориво и смазочни материали. Притежава и голяма  логистична структура в Турция, включително терминали, също и  за производство и съхранение на базови масла, горива и други нефтопродукти. С маслата на „Приста ойл“ се обслужват всички танкове и друга механизирана техника в НАТО. А  акумулатурите  „Монбат“ притежават специалния  Натовски сертификат за качество AQAP -110.  Единия от братята- Пламен Бобоков е почетен консул на Украйна за североизточна България.
Друг субект който пласира горивата на ИДИЛ в България е Николай Гигов. Той държи веригата бензиностанции Шел. Просто  е купил правото да използва търговската марка Шел, т.нар. франчайзинг. Той е търговец на оръжия и главен оръжеен консултант при всички правителства, както и  на американското посолство в България.Това стана ясно от грамите на посланик Баерли, изтекли във  Викиликс. Няколко години след  сделката с хелипотерите Кугър, става напълно ясно, че българската държава е понесла огромна загуба, за сметка обаче на френска държавна фирма. Тоест България губи, но Франция печели, понеже е продала своите боклуци  на България за 400 млн евро. Николай Гигов получава френско гражданство и с този хитър трик избягва наказателно преследване от българските закони. А сега нищо  не пречи на бившия българин Николай Гигов да  пласира горива на ИДИЛ из цяла България. Гигов,  както и Златев е стар приятел на Бойко Борисов.
Валентин Златев и Бойко Борисов работят с  една и съща пиар агенция. Те пряко контролират основните медии – Би Ти Ви, Нова ТВ, БНТ, както и всички т.нар. „медии на Пеевски“. Тези двама приятели често разиграват един поизтъркан  цирков номер, при който Валентин Златев е лошия – „човек на Русия“ и  „руски мафиот“. А  Бойко Борисов е добрия, с евроатлантическа принадлежност, който  се бори срещу  „руската мафия“ и „лошия Путин“. Златев не е политическо лице, няма нужда  да се харесва на електората,  не страда много,  че играе ролята на  лошия. Всъщност вече и  не го питат, тази роля му е отредена от ЦРУ, тях напълно ги  устройва. Те опитват  да правят българите на глупаци, докато техните марионетки Златев , Борисов и др.  провеждат политиката на САЩ.
Финансирането  и въоръжаването на ИДИЛ е дело на САЩ, НАТО и ЕС . Но както винаги те го правят с чужди ръце.
Следва продължение.
Горния материал е съставен от  организации, обединени в Българско опълчение(БО).
В продължението ще бъдат посочени  първоизточници за всяко твърдение,  както и нови разкрития.

Comments

comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Name*

Email

Website

За нас

Организация за координиране на граждански протести.

за контакт

Свободна България

freebgorg@gmail.com

Яндекс.Метрика