Събор на Русофили – НЕ на ЕС и НАТО !

Събор на Русофили – НЕ на ЕС и НАТО !

Русофил означава българофил, български патриот.
Ние русофилите обичаме Русия, защото обичаме България. Твърдо вярваме , че въпреки всички предатели, въпреки всички продажни политици, България ще я има. Защото докато на света има Русия, ще има България.

Защо българските патриоти са против ЕС и НАТО?

Европейския съюз и НАТО целенасочено разрушават всяко съвместно начинание между България и Русия. Тези вредни и  паразитни организации са най-голямата пречка за установяване  на нормални икономически и  политически отношения между България и Русия.

Членството на България в ЕС и членството в НАТО са незаконни.  Заради тези членства България се намира  в условия на грубо нарушена,  неработеща Конституция и липса на държавност. Защото е нарушена  основата на Конституцията- член първи, който гарантира народния суверинитет. Икономическата разруха и всеобхватната  корупция в държавата,  са следствие на нарушената законност и липса на правов ред.

Политиците и партиите винаги оправдават своите антинародни и антибългарски  решения с  ЕС и НАТО.  Политиците,  под знамето на ЕС    саботират  и провалят големите енергийни проекти с Русия , такива като  Южен Поток,  АЕЦ Белене. Те се оправдават  с някакви директиви и псевдо-закони  на Европейския съюз.  Но защо например Русия заедно с Германия строи Северн поток-2 ,  а не може заедно с България  да строи  Южен поток?  Отговора е само един – ДОГОВОРЪТ ЗА ЧЛЕНСТВО НА  БЪЛГАРИЯ В ЕС Е НЕВАЛИДЕН!  Защото валиден договор е само този, който е съставен от равноправни клаузи.  Но очевидно   България не е равноправен член на ЕС. Всички които твърдят, че мястото на България е в ЕС и НАТО са национални предатели, продажници и престъпници !
Когато предстоят някакви избори,  на Събора на Копринка идват всякакви  политици. Те имат безочието и наглостта да водят незаконна предизборна агитация,  да натрпват своите двулични и лицемерни предизборни речи, да унижават честта и достойнството на българския народ.
Ние  им казваме – вън! ЕС и НАТО- вън! Националните предатели -вън!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ – ЗАЕДНО ЗАВИНАГИ!

Comments

comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Name*

Email

Website

За нас

Организация за координиране на граждански протести.

за контакт

Свободна България

freebgorg@gmail.com

Яндекс.Метрика